" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Sidan 7 av 5


Ögonblicket har passerat.

När detta upptäcks
är det förbi.

Bladen vänds.

För att se tecknen under den gamla smutsen,
måste de skrapas fram.
För att tyda dem byter jag glasögon.

Det ytliga är det ytliga.
Smutsen är inget annat
än skalet runt min person.

Ett stilla regn.

Tillfället spolas iväg,
och jag sträcker mig bort från saknaden,
utan att nå.





Fri vers av alfa VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-08-27 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén