Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländverk

Min mjölkvita kropp
utsträckt i din säng
Dina fingrar skrider längs min ryggrad
som tåget längs rälsen

Spara mina läppars smak
Behåll mina smekningar
Känn mina ord
Fördjupa dig i mina ögon
Lev i min sanning

Jag är din drömgestalt
och snart ska du vakna




Fri vers av darque
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-08-25 19:14



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
perfektion är ordet som beskriver ditt ordval här. varje ord betyder en sida, så som poesi skall vara. skulle kanske flyta bättre om inte varje rad började med stora bokstäver i andra stycket. bra jobb
2006-08-25

  Henrik Nilsson
Erotisk, men inte överdriven. En skör balans som du klarar mästerligt.....
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque