Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bror

 

Broder, broder

varför hatar du mig så!?

 

kan icke se någon större skillnad på mig från nu och då

 

Är det mitt utseende, stör det dig

tajta tröjor, detta flörtande med killar i din krets

Men icke gör det mig till en hora!

 

Är det deppressionerna

svackerna djupa och grå

som får mig att tappa hjärta hos dig

 

Broder, O min broder

är det mitt sätt att prata

snabbt och mumlande

 

pratar jag för mycket

är det därför du hatar mina ord

 

Förstår ännu inte hur de kan säga

att det är som att du bryr dig

 

när det så uppenbart går fram

att du Hatar mig!

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-08-25 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*