Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leenden

 

 

Bleka leenden

ekar studsande mellan mina hjärnväggar

 

Falska leenden

byggda på vetskap

om oryggradade pinsamheter

 

Ditt tragiska leende ser jag speglas

i varje fönster

 

i ansiktet på alla de barn

jag möter

på min väg hem

 

till lekplatsen, mitt zoo




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-08-25 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*