" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Sidan 1 av 5


En höst
fanns du där.

Bara sådär,
nästan nonchalant,
dök du upp.

Även hösten är vacker,
tycker jag.




Fri vers av alfa VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-08-26 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén