Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordens beröring


Vad gör du med mig?


Du har varit hos mig i natt

På en plats bortom kött bortom blod



(*lägger mina fingertoppar över dina läppar på skärmen*)

(Där...)



Någonstans 56 mil längre bort andas du ut

Något större än livet självt

tar ditt andetag varsamt i sina händer



(*drar fingrarna längs din hals*)

(Där...)


Just när jag för bort en hårslinga från halsen

träffar din utandningsluft min nacke



.........jag skälver..........



en droppe hett te hamnar på min hand


och


jag


ler









Övriga genrer av Mareld
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-08-26 09:46



Bookmark and Share


  Herr Morris
ande
tag
när
het
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld