Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världskepp

 

 

Totala tider

lumpna sjörövarskratt

spottar snusdosor

åt de oberoende

 

Pressen kramar om mig kvävande

där jag går på plankan

till slutet av världen

 

Ekningsmagneterna

suger sig fast om mina ben

 

och jag väntar

på att bli som alla andra och dö




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-08-26 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*