Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina Förvirrande lekar

 

 

Omöjliga signaler, mörkerfasader

Skyddsbarriärer uppbyggda

av dig

 

Nyckeln till ditt hjärta

hänger öppet om din hals

men låter mig inte komma nära nog för att fånga

 

Omöjligheterna stiger likt tidvatten

oförmögen att simma

likt en sten trampar jag vatten

sjunker

 

Men du ser endast på

och låter mig drunkna




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-08-26 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*