Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent

 

Jag fylls av det outsagda,
och är
mellan raderna.

 

Här står min kärlek till dig.
Ditt namn,
om och om igen.

 

Vår tid finns ingenstans,
den kan bara stjälas från andra.




Fri vers av Sara Boström
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-08-26 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström