Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore Piccaso

 

 

Om jag kunde måla

röra penseln

som den ville bli rörd

Om jag kunnat föra den genom mitt hjärta

då skulle jag måla världen av sorg

 

En flicka med döda ögon

och vita ärr

händerna slängda

längs den stol på vilken hon sitter

 

Tärögd gömd i sin ensamhet

Bland miljoner händer

vaggande med vindens kalla drag

 

Penseln skulle visa all den smärta jag bär

och jag skulle dö i lycklig vetskap om att ni

Äntligen vet vem jag är




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-08-26 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*