Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skona dem, döda mig Snabbt!

 

 

Grotesk

är jag motbjudande

ingen vill stanna kvar

utan lämnar mig

 

Är jag så hemsk

att du Måste hata mig!?

Varför kan jag inte sluta älska dig

när Det Enda du gör är att såra mig!

 

Varför måste livet mörda mig sakta

varför inte döda mig direkt

 

skona alla

och låt dem slippa mig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-08-26 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*