Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är Mitt fel jag Vet!

 

 

Men jag kan inte hjälpa

att jag är som jag är

det är livet som gjort mig såhär

 

Så Snälla sluta hata mig

Jag gör ju mitt bästa!

 

Blöder tårar ur mina ögon

önskar död över mig själv

vad mer kan ni begära!?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-08-26 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*