Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är rädd för att vara tåget!

 

 

Under dessa kläder

finns en evighet

av ärr och gömda skrömmslen

 

I vita trasor

fladdrande grå

i vindens mörker

 

Springer över tågräls efter tågräls

fram och tillbaka för att visa

allt jag är

 

Rädd för att vara tåget

önskar hellre att få vara Under det

 

under mina kläder

mitt skal

finns den motbjudande sanning

vilken ni avhållit er i rädsla

över att ni ska bli som jag!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 161 gånger
Publicerad 2006-08-26 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*