Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktbegär

 

Dragna rep runt fötter och händer

hans maktbegär över mig

ropar och växer

 

och jag är fast

i hans grepp för evigt

 

Om ändå min husse önskat mig väl

istället för att besöka mig

likt en förklädd plågoande

i mina drömmar

 

Hans begär att ta död

på mina lemmar ruttnande mögelgrönt

 

borttagningsmedlet funkar knappast

så han har bestämt sig för att döda mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 163 gånger
Publicerad 2006-08-26 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*