Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag blundar hårt och fyller på vattenkannan

dina krukväxter dog
redan hösten -99
men jag fortsätter vattna dem

ifall du skulle komma hem




Fri vers av Talema
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-26 15:47



Bookmark and Share


    Camillaa
Den gillar jag :)
Fortsätt så !
/ C *
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema