Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

 

Regn

smattrar

tryckande

 

mot min panna

dessa röda läppar darrar virilt

 

och jag önskar att det var dina läppar mot min mun




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-08-26 15:50



Bookmark and Share


  Talema
Mycket bra! Målade upp en bild i mitt huvud och känslan kommer fram så tydligt...
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*