Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nog

 

Djupa andetag

men luften synes aldrig räcka till

 

Inandning ut

 

andas men luften kväver mig

ser men synen bedövar mig

regnet sköjer inte bort min möda

utan kastar endast vågor av nya förtrytelser

som kan kväva mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 166 gånger
Publicerad 2006-08-26 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*