Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitten av allas plan

 

 

I mitten av allt sitter jag klumpig

och osynlig

 

de andra arbetar åror

säkra på vart krusningen i vattnet skall föra dem

 

Blickar ovetande ut mot dimman lagd över vattnet

kramar vattendropparnas, småttingkroppar

i hopp om att de ska viska vilken väg jag skall ta

 

Men de viskar enbart åt mig

att hoppa ner under ytan tillsammans med dem

och leka tills luften tagit slut

 

Antar att Det är på den vägen jag Skall gå




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-08-26 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*