Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Alla ska ha det lika bra

Om du som är VD på volvo med en lyxvilla på Lidingö bytte liv med en arbetslös invandrare från förorten som bor i en 2:a med sin fru och sina 5 barn så skulle du nog lära dig vad omtänksamhet innebär och nog inte rösta på moderaterna i nästa val




Övriga genrer av osynlig
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-08-26 17:45



Bookmark and Share


    kawaiicookieuwu
inget illa menat..

men du borde bli politiker..
2007-02-12

  Christian_H
Helt korrekt. Synd bara att verkligheten är ljusår från detta faktum. Jag gillar hur du skriver. Känns så enkelt och ledigt.
2006-11-04

    Linton
Det cooliga här är att hela texten rymms i en enda meningen ! När det kommer till själva budskapet knepar det dock till sig , förutom att du lyckas kavla ut dina fördommar om moderater . Är inte moderat själv men du har säkert rätt att det finns oomtänksamma sådana , men tror inte att det är fler där än vad det finns innom de andra partierna . Godsherren på Torp visar knappast mera omtänksamhet !

Skulle vara intressant om du kunde utveckla ditt resonemang och förklara på vilket sätt han är oomtänksam och hur han skulle bli mer omtänksam för att han blev en arbetslös invandrare .
2006-08-27

  Zara VIP
mkt bra linn! (;
2006-08-27

  Daemon
Knappast Moderaterna eller den borgerliga alliansens fel att samhället ser ut som det gör idag, eller du menar att Moderaterna under sin senaste regeringsperiod 1991–1994 ställde till med så mycket problem att den sittande sosseregimen fortfarande inte lyckats reda ut det?
Skulle kunna vara så, för sossarna gör fan inte annat än sitta på sina rövar och fluktuera mellan olika skatter och inför nya avgifter för att täcka upp allt skit i samhället istället för att ta tag i de verkliga problemen.
Nej, du Linn.. politik är inte riktigt lika svart/vitt.
Vilka tycker du man ska rösta på då?
2006-08-26

  Neal
Skitbra, där satte du dit dom !
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig