Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enya

 

Händer sträcker sig från helvete och himmel

toner av lugn bygger sitt bo inom mig

 

lugnet sprider sig likt mjuka moln

och allt ligger tyst i aska

vilken virvlar runt mig likt ringar i vattnet

 

gungor svajar tomma

munnars skrik har tystnat

skratt och leende är ett minne blott

 

himlen sträcker sin hand mot mig

i lugn tar jag den

och lämnar helvetet kvar på jorden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-08-26 19:22



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Mycket harmoni i denna. Och fin bild också...
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*