Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av ett liv

 

 

Se på mina blå ögon

blå som himlen är

se på mig

och älska mig trots alla fel jag bär

 

Se på mig i skuggan av ett liv

se på mig som mer än det tillfälliga tidsfördriv

 

alla säger att jag är

 

Ingen boxningspåse

för dig att ta ut din ilska på

 

om det är så du ser mig

gör mig då en tjänst

 

Vänd dig om och Gå!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-26 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag andas smärta när jag läser

det finns bara en väg

den
2009-10-25

    Xena
Inte nog med att dina ord berör... bilden.. mmm fiiiiiiint tjejen
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*