Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm inte

 

 

kommer du ihåg mig
om jag viskar i din sömn
om jag invaderar dig värld
din mest hektiska dröm

vill inte bli en vålnad
ett dammigt foto på hyllan
men inte heller något
du dränker i fyllan


kommer du ihåg
kyssen du gav
som fick mig att känna
mig fri
utan krav


kommer du ihåg
hur vi älskade
bland klöver och bin
hur du utan ord
viskade att jag för alltid var din


jag är inte hos dig
inte längre min käraste vän
du måste dock gå vidare
leva livet igen

vi möts i en framtid
när du blivit gammal och grå
tro mig min älskling
vår kärlek kommer bestå

så käraste
minns mig
   vår kyss
min hand begravd i din
och vet att jag föralltid
är bara

   bara
    din




Fri vers av Xena
Läst 159 gånger
Publicerad 2006-08-26 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena