Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

järnmasken


nyckfulla tårar bakom hans mask
de han inte ville visa

rinner bara i lönndom

behövde inte uppmärksamheten
ville inte ha den

han var en riddare
en hästkarl och en dräpare
man av sin tid

men så var också tiden
och nu

fascineras jag av bara tanken




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-08-27 04:22



Bookmark and Share


  Anna H
Intressant om mänskligheten. Tänk att det ska vara så svårt att visa sig sårbar, fast det är väl just det som är grejen, man blottar sig...
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP