Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till och med Min Egen Syster!

 

 

Min egen syster

kallade mig det andra kallat mig förr

 

hon måste väl ha sett hur ont jag haft vid deras ord

så varför gör hon då detsamma

trodde att hon om någon

var den vars stöd jag hade säkert

på denna jord

 

Antar nedslaget att jag hade fel om det

precis som allt annat




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-08-27 05:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*