Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna

 

Tårar tränger sig ut

ur mina ögon

näsan vattnas salt likt en vissenblomma

 

De säger ju att tårar

bildas inuti

om de ändå sagt det innan

att tårarna de når en långt där i

 

Men i världens ögon

betyder de mindre än intet

 

ingen begraver en död

ingen ser de tårar jag gråtit

eller var de kommit från




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 117 gånger
Publicerad 2006-08-27 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*