Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning för

 

Det här är inga dikter

och jag är inte en människa

 

endast den överblivna delen av den celldelning

vilken galna vetenskapsmän klantat till

om de ändå varnat för bieffekterna vilka följer med

 

tårar som rinner oavbrutet

utan mening eller skuld

 

om de ändå sagt

 

Varning för levandedöda syndromen!

 

Jag är den dödfödda tvillingen av allt

den de kastat bort

 

men korkad som jag är

överlevde jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 121 gånger
Publicerad 2006-08-27 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*