Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är..

 

Den missbildade tvillingen

den med fyra ögon och tre munnar

med ett hjärta likt en öde ocean

 

Om jag ändå inte låtit dig dricka utav mitt vatten

 

Nu står mina ögon uppspärrade, alla fyra av de två

munnarna slitna utav gamarnas skri

 

Nu ligger mitt hjärta slängt på en bricka

för alla att studera, skära och se

 

uttorkat likt ett skrumpet russin

ruttnande organ

 

Men det värsta faktum är ändå

 

att trots Allt detta

kan jag ännu inte sluta älska dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 107 gånger
Publicerad 2006-08-27 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*