Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fantasin

 

I min fantasi var livet lättare

där var den av färger och former

jag faktiskt kunde förstå

och relatera till

 

När jag vaknar

är magin borta

kan inte längre se bortom dimmans hinderlek

där spetsar förgiftade utav virus

 

välkända för de flesta

 

spjut redo att spetsa dig med sin verklighet

den jag önskar lämna bakom i min fantasi

 

där livet leker glatt, hopprepsdanser

skrattande barn

och jag är ett av dem




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 130 gånger
Publicerad 2006-08-27 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*