Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta dem...




Dessa råd

 

Släpp ditt tag om Honom

förvänta dig inget av Honom

Ankelgrepp, släpp!

de spänns hårdare om dina fötter

binder dig till verklighet

 

Lyd mina råd

 

Var blind och se endast mörker

 

Bli stum och prata endast aldrig

utan ord över dina läppar

kan du inte skada någon och de inte dig

 

 

Var förlamad inför livet och känslor

inför Honom så ska du nog klara dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 132 gånger
Publicerad 2006-08-27 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*