Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har sitt Pris

 

Priset för livet

är att dansa över brinnande kol genom helvetets alla nivåer

likt i ett virtuelt tvspel där kontrollen vibrerar

för varje hinder du möter

 

Jag blöder

 

Priset är döden

 

sedan att med svedda fötter

få sitta i en gyllene stol

medans Gud säger tusen gånger förlåt

för allt helvete han ställt till med




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 107 gånger
Publicerad 2006-08-27 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*