Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattretande

 

Skrattretande idioti

när jag trodde att det var du som ringde

att jag inte kan lära mig att du inte finns

 

Menad för undergång

sitter jag lika fan här

och drömmer om döden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 127 gånger
Publicerad 2006-08-27 08:18



Bookmark and Share


  Neal
Bra dikt !
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*