Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig inte deprimerad, jag menade slutet

 

Inte i början eller i mitten

 

Låt ljusen där framme vid perrongens fotknut

vara av en början

 

Sluta gör mig inte deprimerad jag menade slutet

 

Mitt pris för att ha levt så här länge

är döden

 

Så snälla gör mig inte besviken!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 182 gånger
Publicerad 2006-08-27 09:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Speciellt tilltalande i texten är den näst sista raden

Mitt pris för att ha levt så här länge

är döden



Så snälla gör mig inte besviken!
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*