Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

floating

 

 

kolla
jag kan
eller nästan

jag svävar
på ett ungefär




Fri vers av Xena
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-08-27 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Storgillar hur du avslutar denna härliga kortis,
den sista raden!
2006-08-27

  figurett
Lagom, åsikter döljande en själv, bra skrivet!
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Xena