Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horn

 

Bakom träd av vissna grenar

ligger städer ödeslagda

utav Hades rabiesrenar

 

hornen på dess spjutliknande huvuden

likt pilar borrar de in i min sida

 

Söndrande utav deras hovar

trampande över ödesmarken

 

där mina minnen vilar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 168 gånger
Publicerad 2006-08-27 16:38



Bookmark and Share


  Markattan
Stämningsmättad mäktig poesi. Tycker om!
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*