Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast ännu en av de

 

 

Flydda skogar tränges

kråkas utöver vattenstänk

av blod

 

Okända blodsbröder

vilar i graven för mig

 

Endast ännu en

att göra mig av besvikelse




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 152 gånger
Publicerad 2006-08-27 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*