Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under mitt täcke

 

Stryk dig över mina bröst

 

som katten runt mina ben

 

Mörkret ligger oss tätt intill

 

spinner lustfyllt, håren bak i nacken reser sig

stålsatta erotiklekar

 

där vi andas under täcket

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-08-27 17:01



Bookmark and Share


  Bysmeden
Det låter gott...så du, ligg kvar under täcket med dina stålsatta erotikdelar...förresten vad menar du med det....?
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*