Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alla talar väl

 

Inte alla krigare

talar om visdom

inte alla vältaliga

kan tala tydligt mörkt och ljust

 

Ajax krigarprinsen

föll på sitt svärd

jag över mina fötter




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-08-27 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*