Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det Hennes fel?

 

Var det hans mor havsnymfen Thetis fel

att Achilles dog av sin enda brist

 

Kan då även jag skylla på min födare

för min förgörelse




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-08-27 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*