Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krimskrams själ

 

Valpöronen

viftar du med i hopp

om att du ska få som du vill

 

dina ögon ser mest egotrippade ut

så jag struntar i att se på dem

de ljuger ändå alltid

 

du och din krimskrams själ

kan man inte lita på




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-08-27 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*