Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larsson ändrar sig


ångesten drev igenom svetten
herr larsson behövde hjälp
och hade bett om den

skulle prova på antabus för att bryta sitt alkoholberoende

våga prova andra vägar
ge livet och kärleken en chans
han visste att ingenting var för evigt
men också

att varje dag innebar en ny möjlighet

han nya mål var att bli
som en delvis uppäten nektarin
söt

men med stenhård kärna




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 771 gånger
Publicerad 2006-08-29 10:31



Bookmark and Share


  Anna H
:) Japp, det där med nektarinen är helt klart en bra liknelse!
2006-09-03

  Ola Rydberg
fantastisk berättelse
och slutet är som en smäll
av Mike Tyson
2006-08-29

  kath
det är kanhända den enda vägen för en person som vet att ångesten kommer att vara otroligt levande den dagen spriten lämnas på hyllan ........... något sorts skydd för att komma förbi den första fasen behövs då ............ och persikokärnor håller ......... intressant att följa herr larssons nya steg i livet
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP