Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig alldeles våt

 

Känner hur du kommer

mot min bröstkorg

sakta rinner det ner över mig

 

du ber mig föra tungan över din avkomma

så att jag får i mig en del av dig

 

Dina tårar smakar salt

 

och jag gråter också




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-08-27 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*