Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla jag

 

 

Jag skrattar
rakt mot ditt fula tryne
iskallt
gällt
skrattar jag

 

du kan inte sätta dig på mig

du kan INTE
även om du vill

så jag skrattar
rakt mot ditt anskrämliga fejs

 

dina hot
utan effekt
jag ler mot dig
för jag vet



ja
jag vet

att du vill
men inte kan

för lilla jag
har blivit starkare




Fri vers av Xena
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-08-27 21:33



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Det här skulle kunna bli en mcyekt bra låtext.
2006-08-28

  TiVa
Klockren som en välriktad pungspark! You go girl!
2006-08-27

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Det snyggaste format jag någonsin sett och texten kanon, klockrena slag! :)
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Xena