Till en mor

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en mor




Utsiktslös inblick




Du säger att det är av kärlek



Med dröjande steg
längs remsan mellan det osagda,

förbi molnens närhet,
genom tankens spröda etsningar,

balanserar du avskedets kil på existensens sköra lina.

I en förkortad framtid,
svept i kärlekens värmande slöja,
ringlar sig de kyliga avstånden allt glesare.



Din närhet tar jag för all tid självklar






Fri vers av alfa VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-28 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén