Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen tid

 

 

Ingen tid att finna svaret

på min fråga

 

frågan

om du någonsin kan älska mig

du velar för länge

 

och jag dör under tiden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 189 gånger
Publicerad 2006-08-27 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*