Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svajar

 

 

Din kjol den svajar pinsamt mycket

fladdrande

och Marilyn Monroe undrar

om hon kan få tillbaka sin scen

innan ditt ego växt sig över ditt huvud

och kväver dina antitårkanaler




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-08-28 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*