Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsfasaden

 

Havsvågor

bankar under mitt yttre

känslor svajar ilskna vågspel

 

tårarna lever bakom mitt ansikte

överfullt tränger de ut genom fasaden

 

men ni ser inget på utsidan

trots att mitt inre blottas öppet

för sorgens överrumplande

 

Isande, vaggar mitt inre

i uppror

mot er




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-08-28 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*