Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galler

 

Sylvassa gallerspjut pryder mina väggar

formade likt munnar

gapande

oändliga avgrundsmagneter

dolda skrik gömmer sig där i

dess hypnotiserande åsneskri

tvingar mig till sig

jag går närmre

förundras utav dess ödslighet

 

Jag skriker

men skriket fastnar i halsen

kvävs på vägen ner till bottnen

 

där jag sedan ligger i trans

tills döden funnit mig

och jag äntligen kan återvända

hem till stallet där jag föddes




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-08-28 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*