Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tabletters fördärv och farlighet, men oj så .........


Oskuldens vita färg

Du har oskuldens
mjuka, vita färg.
Du är len, rund,
och skön att hålla i hand.
Du är liten
och ser så gullig ut.
Du finns så ofta
i mina tankar.
Varje kväll jag längtar
efter dig.
Men du är så farlig
på ditt bedövande sätt.
Du förbannade sömntablett.




Fri vers av raggnarr
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-08-28 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr