Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker i ljuset

Hör du hur dina tankar tränger.
Känner du den där längtande smärtan,
den där sköna smärtan,
av kärleken i ditt bröst.

Förmå mig att vila en dag som denna,
förmå mig och jag kommer att hata dig.
Jag längtar efter tankarna som tränger.
Jag längtar efter smärtan,
den där sköna smärtan
av kärlek i mitt bröst.

Varför tindrar inga drömmar som stjärnorna.
Runt mitt huvud är mörkret bara mörker.
Och långt där borta kanske en strimma ljus bryter natten,
men det är inget jag känner till.




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 285 gånger
Publicerad 2004-11-09 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves