Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla...


Skuggorna

Idag vaknade jag och såg skuggorna
Skuggorna av något jag tappat
och aldrig återfunnit

Kände hur de smekte mitt skinn
hur de lockade mig till skuggornas land
men jag vet att jag aldrig skulle trivas där
att jag ändå aldrig skulle finna skuggornas hamn

De försvann in i tapeterna
mellan springorna i trägolvet
De försvann någonstans mellan åren
som gått förbi och tiden som stannat
vid morgonen




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 248 gånger
Publicerad 2004-11-09 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves